10 ani, „De mână prin generații !”

Sub acest generic a fost organizat evenimentul dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor în etate și celor 10 ani de activitate a Centrului Comunitar de zi „ Încredere” organizat de către A.O. „ Parteneriat Social ” din or. Leova pentru cei 50 de beneficiari ai săi. Gazda evenimentului a fost Consiliul Raional Leova. Ca invitați la această activitate am avut reprezentanți ai APL de nivelul I și II, reprezentanți ai DASPF a raionului Leova, Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Consilieri, reprezentanți ai ONG-urilor partenere, beneficiarii Centrului Comunitar de zi „Încredere” și membrii echipei A.O.„Parteneriat Social ”

A fost prezentat Raportul de activitate a Centrului pe această perioadă de 10 ani.  Publicul a avut posibilitatea de a se informa cu toate genurile de activitate petrecute cu beneficiarii,  de rezultatele obținute pe parcursul anilor și aprecierile organizației de către structurile statale și de către  finanțatori. Partea a doua a programului evenimentului a fost activitatea cultural artistică condusă de voluntarii Centrului – elevi ai L.T.„M.Eminescu ” din or. Leova, dansatorii Clubului de dans „Creativ”, membra ansambluuil „Opincuța” și beneficiarii Centrului cu recitaluri de poezii dedicate Persoanelor de vârsta a treia. Evenimentul s-a încheiat cu a masă de sărbătoare p-u beneficiari și cu  un cadou dulce, câte un borcănel  de miere de  albini din prisacă Domnului Andrian Teodorovici, membru voluntar al Centrului nostru.

Felicităm beneficiarii Centrului Comunitar de zi „Încredere” cu ocazia Zilei Internaționnale a Persoanelor de Vârsta a Treia și vrem să-i asigurăm că scopul propus de  noi este să le facem viața un pic mai ușoară, mai dulce, mai colorată.

Lucrul depus de întreaga echipă a Organizației noastre este întru binele beneficiarilor și a societății. Acest lucru ni l-am propus pentru următoarea etapă de activitate.

Managerul Centrului Comunitar de zi „Încredere”

Raisa Bălan.

You may also like...