Dezbateri publice “Alege liber, Alege conștient”

În cadrul Proiectului “Alege liber, Alege conștient” AO “Parteneriat Social”, partener local, Centrul Contact, în parteneriat cu Fundația Friedrich Ebert, cu susținerea financiară a Fundației Soros-Moldova/Departamentul Buna Guvernare, în data de 1 noiembrie 2018, au organizat dezbateri publice privind ajunul alegerilor parlamentare din februarie 2019. Motto-ul evenimentului fiind “Nu fi indifferent, soarta țării este în mâinile tale!”. Formatori a dezbaterilor publice au fost Sofia Ursul și Victor Koroli. La acest eveniment au fost abordate următoarele întrebări pe care și le pun cetățenii în ajunul alegerilor.

  • Vrei ca în Parlamentul Republicii Moldova să fie aleși cei mai destoinici reprezentanți ai poporului?
  • Vrei să-ți exprimi opinia și vocea ta să fie auzită?
  • Dorești să afli mai multe despre sistemul electoral mixt și particularitățile alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019?
  • Vrei să știi, cum să menții un dialog permanent cu deputații pe care i-ai ales?

Participanți la dezbaterile publice, au fot cetățeni activi a orașului Leova, cu drept de vot, de diferite vârste, reprezentanți ai Direcției Raionale de Învățământ, Centru de tineret, elevii a ȘP Leova, L.T M.Eminescu, reprezentanți o ONG-urilor locale, beneficiarii Centrului Comunitar de zi „Încredere” precum și cetățenii de rând a orașului Leova.

Fii activ, NU fi Indiferent, Implicăte!

Discuţie deschisă de educaţie civică şi electorală:„Alege liber! Alege conştient!”

You may also like...