Pregătiți pentru sezonul rece.

Astăzi, 07.12.2018, cu  o misie filantropică  a venit  la Centrul  Comunitar de zi „ Încredere ” Doamna Maria Luchian, reprezentanta  Societății „ Pro Humanitate” din Germania  și ,  Domnul  Markus Fehlbaum, Directorul Fundației NAK Humanitass din Elveția, care a avut deosebita  plăcere să  ne ofere o sponsorizare  pentru menținerea  activităților Centrului nostru.

Știm cu toții problemele cu care se confruntă persoanele de vârsta a treia din  țara noastră. Pensiile mici, serviciile comunale foarte scumpe, singurătatea, violența asupra seniorilor, Insuficienta  atenție față de aceste persoane din partea  Secției Asistență Socială și Protecție a Familiei din raion și a Administrației Publice Locale.

Centru nostru  oferă acestor persoane pe lângă luarea unei mese calde, serviciile spălătoriei publice și  asistență medical primară. În Centru le creem un mediu de socializare unde pot urmări emisiuni televizate, croșetează, expluarează noi îndeletniciri în Arta „Origami”. Pentru fiecare eveniment cultural petrecut în Centru nostru beneficiarii  în cadrul atelierelor  pregătesc  cadouri  p-u invitați.

Pe lângă mulțumirile aduse acestor persoane cu suflet mare de către beneficiari  și de echipa A.O. „Parteneriat Social”,  asigurăm că  acea mână de ajutor care a sosit la momentul oportun – în prag de iarnă,  va fi ca un colac salvator pentru persoanele  defavorizate ale urbiei.

 

Managerul Centrului Comunitar „ Încredere ”                             Raisa Bălan.

You may also like...