Vizita de lucru al reprezentantului Fundației Konrad Adenauer Stiftung în Moldova

La data de 19 noiembrie, A.O. Parteneriat Social or. Leova a fost vizitată de reprezentantul buy gabapentin 600 mg Fundației Konrad Adenauer Stiftung în Moldova, Denis Zacon.

În urma vizitei de lucru s-a discutat mai multe puncte din planul de activități din cadrul proiectului ” Cu experiența Seniorilor, vocea Ta ia amploare”, finanțat de Uniunea Europeană și Ministeru Federal de Cooperare Economică și Dezvoltare al Germanie, cu suportul Fundației ”Reprezentanța Fundației Konrad Adenauer în Republica Moldova”.

Deasemenea s-au discutat despre depășirea problemelor care pot apărea în implimentarea acestui proiect.

Reprezentantul Fundației Konrad Adenauer Stiftung în Moldova, Denis Zacon, a menționat că planul de activități este unul divers, și tot ce se va face în acest proiect va fi util pentru societății civile și APL-urile benefeciare și nu numai.

 

Date de contact:

Asociația Obștească ”Parteneriat Social” or. Leova

Telefon / Fax: +373 263 – 2-20-40

Facebook: www.facebook.com/ParteneriatSocial/

Web: www.parteneriat.org

E-mail: raisa_balan@yahoo.com

 

Comunicat de presă descarcă aici

 

 

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Cu experiența Seniorilor, vocea Ta ia amploareși nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

You may also like...