Centrului Comunitar de zi “Încredere ” s-a desfășurat activitatea cu genericul “De mână prin generații”

În contextul “Zilei Internaționale a Persoanelor în Etate” , care este marcată pe 1octombrie, astăzi în cadrul Centrului Comunitar de zi “Încredere ” din orașul Leova, s-a desfășurat activitatea cu genericul “De mână prin generații”.
Vârstnicii din cadrul centrului au avut parte de un eveniment spectaculos prezentat de cei mai talentați copii ❤️ ai Casei de Cultură Petre și Ion Aldea Teodorovici , ❤️ Centrului de Creație ❤️ și ai Liceului Teoretic “Mihai Eminescu ❤️ și cîte o surpriza creată de mânuțele elevilor Liceului , cîte o floare confecționată cu cite o bomboană in interior❤️💙 astfel să le îndulcească sufletul.
🥰 Stimate Doamne, ❤️Cretu Aliona , ❤️Cazacu Liliana , ❤️Cazacu Larisa, ❤️Linga Mariana , ❤️Natalia Panea ,❤️Chițcatii Maria , Vă mulțumim că ați acceptat invitația noastră de a participa la activitatea Centrului. Cu sprijinul dumneavoastră s-a reușit sărbătoarea dedicată persoanelor de vîrsta a treia ❤️
De-asemenea ne-a onorat cu prezența Dl. Prițcan Nicolae Președintele Raionului Leova . Vă Mulțumim că ați acceptat invitația noastră și pentru gestul care l-ați făcut Vârstnicilor Centrului Comunitar “Încredere “.❤️
❤️❤️❤️❤️❤️
Bătrâneii Centrului au primit în dar cite o floare și un colet cu produse alimentare .
❤️❤️❤️❤️❤️
Cu prilejul acestei sărbători echipa AO “Parteneriat Social ” felicită toate persoanele de vârsta a treia. Vă urăm de bine, sănătate și Pacea ce ne-o dorim cu toții!!!

You may also like...