Trainingul Politici destinate persoanelor în vârstă și rolul Consiliului persoanelor în etate din Austria

Am participat la trainingul Politici destinate persoanelor în vârstă și rolul Consiliului persoanelor în etate din Austria”, in discutii aprinse despre viziunea autorităților din Austria privind integrarea problemelor îmbătrânirii în politici, incluziunea socială a persoanelor în etate, legea federală privind vârstnicii, ce înseamnă calitatea vieții la o vârstă înaintată și cum ar trebui ea îmbunătățită.

Seminarul „Politici destinate persoanelor în vârstă și rolul Consiliului persoanelor în etate din Austria” face parte dintr-o serie de seminare dedicate consolidării capacităților Platformei pentru Îmbătrânire Activă. Platforma este constituită de către HelpAge Internațional cu sprijinul Fondului ONU pentru Populație la inițiativa Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei.

A fost anunțat un concurs de participare pentru ONG – urile membre  a Platformei pentru Îmbătrânire Activă , unde au fost celectate 7 organizații printre care și  A.O.„Parteneriat Social ” care vom  efectua o  vizită de studiu în luna Septembrie, în Viena, Austria la invitația Ambasadei Austriei la Chișinău.

 1

2

You may also like...