Potențiali Donatori.

16326921_1063826817079608_1784289092_oÎn perioada Decembrie 2015 – Aprilie 2016,  Centru Comunitar „ Încredere” a beneficiat de suport financiar din partea doamnei Maria Luchian. Ne-am stăruit să îndeplinim toate cerințele Finanțatorului, privind transparența utilizării acestor resurse și raportarea Narativă și Financiară atât Finanțatorului cât și Ministerului Justiției al Republicii Moldova, Comisiei p-u Ajutoare Umanitare de pe lângă Consiliul Raional Leova cât și Organelor de Control locale.

Am fost plăcut surprinși anul acesta când această Doamnă cu inimă mare a avut plăcerea să ne viziteze cu Domnul  Hartig Dirk Michael Karl Albertus  din Germania,  președintele Societății „ Pro Humanitate”. Au fost impresionați de activitatea Centrului nostru și de atitudinea față de cei 50 de beneficiari care pe perioada rece a anului au posibilitatea de a socializa, de a se încălzi atât fizic cât și sufletește, de a lua o masă caldă, de a beneficia de serviciile unei spălătorii publice, de a primi asistență medicală primară, de a viziona emisiuni televizate, de a duce dispute asupra articolelor din presa periodică, de a căpăta diferite îndeletniciri ca: ( împletit, croșetat, activități în grafica cu ață și posedarea artei Origami ) Împreună cu beneficiarii pe parcursul anului petrecem activități de Terapie prin muncă, unde teritoriul Centrului Comunitar este întreținut în ordine și curățenie.

Pe 25.01.2017, Doamna Maria Luchian a revenit cu o vizită la Centrul nostru cu un nou potențial Finanțator Andrey Kreis  – reprezentant al NAK – Humanitas din Elveția – care ne-a promis un suport material p-u completarea Centrului cu ustensile, veselă, plită electrică.

Existența și funcționarea Centrului nostru este posibilă numai cu suportul financiar al diferitor organizații și persoane cu inima mare.

Președinte A.O. „Parteneriat Social”  Raisa Bălan.

You may also like...