Continuă șirul filmelor la Centrul Comunitar ÎNCREDERE

19264999_10207278241194661_12797123_n

După cum a fost stabilit, continuă șirul filmelor la Centrul Comunitar ÎNCREDERE, și azi ,22 iunie, beneficiarii centrului au vizionat filmul “Dragoste și porumbei”,o comedie romantică regizată de Vladimir Menshov, despre dragoste, tentaţii, iertare şi bucuriile simple ale vieţii.
Filmul Dragoste si porumbei a fost filmat in URSS, 1985.

În rolurile principale din „Dragoste şi porumbei” îi revedempe actori îndrăgiţi ai cinematografiei sovietice: Aleksandr Mikhaylov (Vasya), Nina Doroshina (Nadya), Lyudmila Gurchenko (Raisa).
Conform statisticilor, în anul în care a fost lansat, filmul a vândut peste 44 de milioane de bilete. Comicul situaţiilor şi naturaleţea jocului actoricesc fac această comedie rusească să merite vizionarea chiar şi după atâţia ani de la lansare.
Vasya este un om modest, de la ţară, cu nevastă şi copii. La un moment dat suferă un accident de muncă şi primeşte, drept compensaţie, o excursie plătită într-o staţiune balneară, pentru recuperare. Acolo o cunoaşte pe Raisa Zakharovna, o femeie sofisticată de la oraş, de care se lasă sedus. Rămâne o vreme cu ea, dar dorul de casă şi de familie îl readuce acasă, la soţia sa, Nadya, la copii şi la porumbei…

You may also like...