Aprecierea Partenerilor!

De mai mulți ani A.O.„Parteneriat Social ” are un Acord de Colaborare cu colectivul pedagogic și elvii L.T.„M.Eminescu ” din or. Leova. Un parteneriat viabil, unde profesorii împreună cu elevii sun implicați în activități de voluntariat în cadrul Centrului Comunitar de zi „Încredere”.

Suntem satisfăcuți că dascălii noștri cultivă tinerii generații nu numai programul didactic dar și acele valori morale, culturale și creștine care lasă o amprentă adâncă în sufletele tinerilor și le dezvoltă dragostea și respectul față de cei apropiați, de părinți, bunei și persone în etate.

Cu ocazia „Zilei Internaționale a Profesorului” pentru educarea și implicarea tinerii generații în activități de voluntariat, în activități și evenimente cultural artistice, în campanii de colectare de fonduri și acte filantropice din cadrul Centrului Comunitar de zi „Încredere”, Reprezentanții A.O.„Parteneriat Social ” am participat la Ședința Oficială organizată de către Direcției Generale de Învățământ și Consiliul Raional Leova cu ocazia Zilei Pedagogului, unde am decernat diplome de apreciere directorului L.T.„M.Eminescu ” și celor mai activi pedagogi.
Vă suntem mult recunoscători pentru dedicația Dumneavoastră în educarea tinerii generații.

Președinte A.O.„Parteneriat Social ” Raisa Bălan

You may also like...