Astăzi este marcată Ziua Bunătății Spontane

16797679_1267880593298764_2625246306547442944_o

Ziua Actelor de Bunătate Spontană, este expresia unei iniţiative recente a organizaţiilor internaţionale de caritate, prin care se aspiră ca acestă posibilă formă de solidaritate interumană să capete semnificaţie globală şi să se sărbătorească, depăşind apartenenţa naţională, de etnie sau convingerile religioase.

În Moldova, această sărbătoare este puţin cunoscută. În cadrul acţiunii, precum ne îndeamnă organizatorii, se cuvine să încercam să fim buni cu toată lumea, şi nu doar buni, ci buni fără a conta să dobândim oricăre recunoştinţă.

Ziua bunătății spontane este celebrată de toată lumea, fără diferențiere de rasă sau cetățenie, doarece, are o însemnatate de nivel mondial.

Această sărbătoare a devenit o tradiție și pentru noi, membrii echipei A.O.„ Parteneriat Social ”. Anul acesta împreună cu voluntarii de la Centrul de Informare si documentare pentru Tineret Leova am organizat o surpriză pentru beneficiarii Centrului Comunitar „ Încredere” care au fost întâmpinați de noi cu îmbrățișări, baloane și câte o fotografie ca amintire cu imortalizarea acestui eveniment. După ce au fost întâmpinați și îmbrățișați toți beneficiarii am extins activitatea noastră și pe stradă oferind îmbrățișări și baloane trecătorilor. Se cuvine sa fim cît mai deschiși pentru cei din jur, astfel încît bunătatea sufletului să se răspîndească pe tot globul.

Vreau să completez fraza care spune că frumuseța va salva lumea, e corect însă vreau să completez că frumuseța și bunătatea vor salva lumea.

O îmbrățișare cu mare drag de la membrii A.O.„ Parteneriat Social și de la voluntarii Centrul de Informare si documentare pentru Tineret Leova

Fotografiile le gasiti aici

You may also like...