Atelierul de lucru pentru elaborarea Strategii raionale de Comunicare pentru Centru de Sănătate Prietenos Tinerilor din or. Leova

În perioada 23-25 August am participat la Atelierul de lucru pentru  elaborarea Strategii raionale de Comunicare pentru Centru de Sănătate Prietenos Tinerilor din or. Leova.

Obiectivul atelierului a fost:

  • Elaborarea unei Strategiei de Comunicare pentru schimbare socială și de comportament complexă, asigurând o abordare participativă, cu o reprezentare largă a diverselor instituții responsabile de lucru cu adolescenții, cu suportul unui consultant în comunicare.

Obiective specifice

  • Implicarea tuturor actorilor în faza de analiză situațională, sinteză și consolidare.
  • Asigurarea unei faze de planificare eficace, inclusiv definirea obiectivelor, rezultatelor așteptate, strategiilor, indicatorilor de monitorizare, activităților și integrarea lor în planul cadru al centrului.
  • Furnizarea tuturor informațiilor necesare pentru toate componentele strategiei, care ulterior vor fi incluse de consultantă în documentul final.

 

La finele Atelierului de lucru a fost elaborată Strategia raională de Comunicare pentru Centru de Sănătate Prietenos Tinerilor din or. Leova  pentru perioada de timp  2017-2019.

 DSC_0745 DSC_0747

You may also like...