De ziua ta Bunico !

Ce poate fi mai plăcut de cât  atunci când ți se oferă atenția cuvenită.

Așa și bătrânii noștri de la Centru Comunitar „ Încredere”, așteptau cu nerăbdare această sărbătoare, deoarece aici li se acordă atenția necesară, sânt tratați  de la egal la egal, îi implicăm în organizarea măsurii culturale, confecționează suvenire și mărțișoare pentru invitați. Le insuflăm încrederea că ei sânt necesari societății, familiei, copiilor, nepoților. Ca în fiecare an la ecest eveniment se implică Voluntarii noștri ( elevii L.T.„M.Eminescu ” . Cu cea mai mare plăcere ei au prezintat cu un program artistic ( cântece, dansuri, poezii ) și aduc pe fețele bătrânilor zâmbete , seninătate și bucurie.

De Ziua Internațională a Femeilor, bunicuțele noastre se simt împlinite. Au ajuns la vârsta când poți număra rezultatele vieții trăite și muncii depuse. Cu brio îndeplininesc misiunea de soră, de mama, de bunicuță și pur și simplu de femee. Știu să țină aprins focul în vatră și să emane acea căldură sufletească care adună sub acoperișul casei părintești toți copii, indifferent pe unde sânt împrăștiați de soartă.

Să fiți ocrotite, apărate, iubite de bărbați, să primiți dragostea copiilor, nepoților. Fie ca Statul să promoveze politici corecte în ajutorarea persoanelor de vârsta a treia.

Să ne trăiți, să înfloriți

Ca merii, ca perii

În mijlocul primăverii

La Anul și la Milți, mulți ani !

Coordinator de proiect: Raisa Bălan.

You may also like...