Lansarea proiectului ”Cu experiența Seniorilor, vocea Ta ia amploare” în localitățile Sărata Nouă și Sîrma.

Săptămîna trecută a avut loc ședințele de constituire a Consiliului Local Sărata Nouă și Sîrma, la care au participat și angajații primăriei, conducătorii instituțiilor precum și primari aleși din mai multe localități ale raionului.

În cadrul acestor ședințe a avut loc și lansarea proiectuluiCu experiența Seniorilor, vocea Ta ia amploare”. Cei prezenți au fost informați despre beneficiile acestui proiect. Deasemenea în cadrul acestui proiect s-a demarat și campania de recrutare a voluntarilor.

Primarii și consilierii din ambele primării ne-au dat asigurare că vor face tot posibilul ca seniorii și voluntarii din cadrul proiectului să primească tot suportul necesar și desigur vor colabora cu ei, pentru că doresc să ridice nivelul de implicare civică a comunității.

Date de contact:

Asociația Obștească ”Parteneriat Social” or. Leova

Telefon / Fax: +373 263 – 2-20-40

Facebook: www.facebook.com/ParteneriatSocial/

Web: www.parteneriat.org

E-mail: raisa_balan@yahoo.com

 

Comunicat de presa: descarcă

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Cu experiența Seniorilor, vocea Ta ia amploareși nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

You may also like...