Mai aproape de persoanele în etate!

În perioada Săptămânii Voluntariatului, A.O.„Parteneriat Social” a venit cu mici surprize pentru cei 50 de beneficiari ai Centrului Comunitar de zi „ Încredere ”.

De la partenerii noștri A.O.„Compasiune ” din Ialoveni pentru persoanele de vârsta a treia au fost primite haine uzate care au fost distribuite în această perioadă de timp. Aceste produse vestimentare îi va scuti pe persoanele de vârsta a treia de unele cheltuieli financiare pe care urmau să le suporte pentru a-și completa garderoba pentru perioada rece a anului. Un gest onorabil din partea partenerilor pentru această categorie de persoane. Și tot în această perioada tinerii voluntari de la Centrul de Tineret Leova au venit cu o donație de fructe ( mere) pentru beneficiari, care au fost distribuite persoanelor de vârsta a treia la luarea mesei și o altă cantitate se va folosi la pregătirea unui compot din mere.

Mulțumim partenerilor și voluntarilor care prin aportul său arată compasiunea și grija față de persoanele de vârsta a treia și le dă speranța unei integrări sociale.

You may also like...