Masă rotundă cu genericul ”Monitorizarea succeselor proiectului la momentul actual și elaborarea Planurilor de durabilitate pe localitățile implicate în proiect”

Ne apropiem cu pași rapizi spre finele proiectului ”Cu experiența Seniorilor, vocea Ta ia amploare”. Și în acest sens a fost organizat o masă rotundă cu genericul ”Monitorizarea succeselor proiectului la momentul actual și elaborarea Planurilor de durabilitate pe localitățile implicate în proiect”, care s-a petrecut în incinta Bibliotecii Publicii Raionale ”Valeriu Matei” or.Leova.

În cadrul acestei mese rotunde, primarii și bibliotecarii prezenți la eveniment au prezentat un mini raport despre planurile de durabilitate a proiectului pentru viitor. Deasemenea în cadrul acestui eveniment s-a vorbit despre provocările care le-au întîlnit în această perioadă.

Punctul culminat al evenimentului a fost cînd din partea proiectului, fiecare biblioteca au primit cîte un notebook, care va fi folosit pentru a facilita dialogul dintre primărie și comunitate, luînd în considerere situația epidimiologică din lume.

În zilele următoare se planifică să fie organizată încă o dezbatere publică cu implicarea acestor primării. Pentru aceasta fiecare biblioteca a primit temă pentru acasă, să facă un raport despre ceea ce sa făcut timp de un an, și planurile pentru viitor.

 

Evenimentul dat a avut loc în cadrul Proiectului „Cu experiența Seniorilor, vocea Ta ia amploare” care este finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer prin intermediul programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”

You may also like...