Sesiunea de informare privind programul de granturi locale

La data de 27 noiembrie, echipa de lucru de la A.O. Parteneriat Social au participat la sesiunea de informare privind programul de granturi locale în cadrul proiectului ”Suport în Abilitarea cetățenilor din RDS”, proiect implementat de CRAION CONTACT-Cahul în cadrul proiectului național ”Abilitarea cetățenior în Republica Moldova” finanțat de UE și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Specialiștii din cadrul organizației nonguvernamentale CRAION CONTACT-Cahul au trecut în revistă condițiile esențiale de aplicare la granturi, cerea de participare, profilul organizației și nu în ultimul rând benificiarii ai acestor granturi.

După prezentarea programului de granturi a urmat o sesiune de discuții în care participanții au adresat întrebări și au clarificat aspecte legate de condițiile de depunere a dosarelor, la care președintele A.O. parteneriat Social, Raisa Balan a venit cu propuneri și sugestii de suport pentru cei care vor aplica la acest proiect, și că vor oferi suportul necesar pentru a implimenta cu succes proiecte atît de necesare pentru raionul Leova.

You may also like...