Surprize plăcute!

În data de 15.01.2019. am avut ca oaspeți ai Centrului Comunitar de zi „Încredere” finanțatorii noștri fideli cu care avem un parteneriat de colaborare de opt ani de zile, reprezentanții unei companii internaționale  japoneze cu sediul în Geneva. Angajații acestei companii în bază de voluntariat au colectat vestimentație, obiecte de primă necesitate,  produse de igienă corporală, ustensile și biscuiți  pentru cei 50 de beneficiari ai centrului nostru.

Prezent la acest eveniment a fost și vicepreședintele Consiliului raional Leova, domnul Eugen Buragă. Reprezentanții acestei companii  au inițiat o discuție cu seniorii noștri, interesându-se de impresiile  persoanelor în etate, de părerile lor despre activitățile Centrului, despre comfortul locului de socializare a bătrânilor din cadrul Centrului și despre implicarea seniorilor în munca de voluntariat în folosul comunității.

Aceste cadouri primite au adus pe fețele beneficiarilor câte un zâmbet  și o speranță că nu sunt uitați și pot avea încrederea în ziua de mâne.

Din numele beneficiarilor centrului  și a echipei A.O. „Parteneriat Social ” Vă aducem sincere mulțumiri întregului colectiv al acestei companii, asigurându-vă că actele filantropice făcute de membrii echipei Dumneavoastră au adus caldură în casele și sufletele acestor persoane defavorizate ale societății.

Cu profund respect și recunoștință:

Managerul Centrului Comunitar de zi „Încredere” Raisa Bălan.

 

 

 

 

You may also like...